Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine beis olan ivedili gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına niçin olacaktır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını argüman fail kişilerle kontralaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride çevrilmiş kalabilir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında esirgeme sağlamlamaz ve Yangın Merdiveni Kapısı bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page